Żeby nie zaśmiecać forum to coś się zapytam.Dziś stałem na światłach i koło mnie staneła też octa widać że po lifcie , spryski,światła , zderzaki no i wogule.Jedno mi coś nie pasowało deska, taka jak na samym początku taka przedłużona( kolega ma podobną w Audi 100 z 91 roku :shock: ).Myślałem że już w 2001 roku były wszystkie takie nowsze , czy to zależy od wyposarzenia , silnika?
Dla wszystkich, którzy rozważają zakup Skody z 2005/06 r !
Zwiń
X
-
Dla wszystkich, którzy rozważają zakup Skody z 2005/06 r !
Witam.
Wszyscy, którzy rozważają zakup nowej Octavii z 2005 proszeni są o szybkie decyzje... Weszła dobra promocja... I można mieć 2.0 TDI praktycznie w cenie 1.9 :twisted:
Tylko jedna sprawa... Auta topnieją na magazynie... Największy wybór jest w przypadku Ambiente z 1.9 TDI... Są to czyste Ambiente, ewentualnie z radiem Stream, bądź mieszanka Stream + Climatronic.
Chciałbym aby zgłaszały się w tym temacie osoby potrzebujące informacji o dostępności samochodów, aktuanych promocjach, czy też ewentualnych innych pytaniach z życia Skody
Jestem odpowiedzialny za sprzedaż oraz planowanie produkcji, także o zamawianiu aut, stanach magazynowych wiem wszystko.
Ps.
Proszę nie odbierać tego postu jako nachalnej reklamy... Raczej chodzi mi o pomoc i ewentualne załatwienie dobrego furaka w dobrej cenie !k
... I będzie pretekst by przesiadywać na forum, bo ostatnio dawno to robiłem :lol: :wink:
Pozdrawiam !!!
Przenosze temat z O/T na Ogolne, MiKruSwww.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
-
-
Cześć !
Cieszę się bardzo z Twojego zadowolenia po zakupie samochodu.
Tymbardziej, że na Twoje auto nagle pojawiło się 2 chętnych... Podjąłeś szybką decyzję, której jak sądzę nigdy nie będziesz żałował !k
I życzę wszystkim handlowcom takich klientów !
Do zobaczeniak
Pozdrawiam 8)www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
Hello
Generalnie poczatek roku to fajny moment na kupowanie auta - samochody, ktore stoja na skladzie ledwie 3 m-ce nagle mozna dostac 20-25 % taniej :szeroki_usmiech
(A jesli auto jest dosyc specyficzne to nawet wiecej :diabelski_usmiech )
Pozdrawiam
Zibi
PS. Zeby nie psuc za bardzo tego tematu - jesli jestescie zainteresowani (badz wasi znajomi, rodzina) analogiczna oferta na auta z gwiazda to prosze tak do wtorku o PW.
Komentarz
-
-
Witam,
analizując cennik O2 zauważyłem, że Skoda wali w głąba. :szeroki_usmiech
Ogólnie obowiązuje rabat 3600 zł. Tylko dlaczego podniesiono ceny podstawowe? :twisted:
Dla przykładu O2 1.9 Ambiente do końca roku kosztował 76 tys, a teraz 77 tys. :diabelski_usmiech
Ciekawy manewr :lol: 8)Perfee
149 KM / 313 Nm by Masters Tuning
Komentarz
-
-
BO...
Zamieszczone przez PerfeeWitam,
Ogólnie obowiązuje rabat 3600 zł. Tylko dlaczego podniesiono ceny podstawowe? :twisted:
Dla przykładu O2 1.9 Ambiente do końca roku kosztował 76 tys, a teraz 77 tys. :diabelski_usmiech
Ciekawy manewr :lol: 8)k Sam bym chciał mieć 2.0 TDI w cenie 1.9 TDI, ale dla mnie już za późno - wymienię jak się gwarancja skończy
k
Skoda Octavia Kombi II 2005r. 1.9TDI 77kW Elegance czerń magiczna - sprzedana...
Renault Scenic III 1.4TCe 2010 - jest...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PerfeeWitam,
Ciekawy manewr :lol: 8)
chociaz, gdzies tam czytalem, ze niektorzy importerzy obizyli nieco ceny, ale to raczej ewenement.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Mlody.
Jutro podam jakie Ambiente 2.0 są dostępne oraz konkretną kwotę.
Szkoda
Perfee słusznie zauważył zamieszanie cennikowe... N. Octavia z 2006 drożeje o 800 zł... W tym momencie "stary" rocznik również podrożał o 800 zł, natomiast zwiększył się upust o tę samą kwotę... Generalnie zwiększyło to tylko mętlik w cenach... :evil:
Rabat wynosi 3800, a nie 3600
Pozdro.www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
I tylko benzynową :lol: :wink:www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
Poszedł PW w południe.
Sprawdź skrzynkę
Jest beżowa tylko.
Pozdro.
Ps.
Sprawdziłem moją skrzynkę... Nie wiem czemu, ale wiadomość do Ciebie nie wyszła jeszcze ode mnie... Wrócę do domu, to będę kombinował. Bo dawno powinieneś to mieć u siebie.www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
Witam po przerwie.
Kolejne auto wyjechało poprzez forum.
Beżowa Octavia II 2.0 TDI Elegance => Kierunek Poznań.
W tym miejscu chciałbym podziękować za zaufanie oraz pozdrowić Monikę i Bartka.
Gratuluję !!! 8)www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
Komentarz